Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Το Φεστιβάλ της γελοιότητας



Πήγε ο Παπανδρέου να δώσει εξηγήσεις για τις αιφνίδιες κουταμάρες του. Οι Ευρωπαίοι είναι συνηθισμένοι στις βλακείες του Παπανδρέου αλλά όχι στις ξαφνικές. Συνήθως είναι προετοιμασμένοι. Λένε να, τώρα θα πεταξει μια πατάτα! Αλλά τώρα θυμωσαν και τον έριξαν. Έδωσαν μήνυμα ότι αυτα δεν περνάνε. Του υπαγόρευσαν την ερώτηση του δημοψηφίσματος καθώς και το χρονοδιάγραμμα σαν να είναι η γραμματέας τους. 

Όμως για κάτσε. Καλά τα λεφτά των Ευρωπαίων, καλά(;) τα δάνεια, καλή και η μαγκιά αλλά Ευρωπαική Ένωση δεν είναι μόνο αυτό. Κάτι κατάλαβαν λάθος. Αν θέλουν να μας υποδεικνύουν και το πότε θα κατουρήσουμε θα πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερα. Και οι Έλληνες θα το δεχτούμε. Θα πρέπει η μεγαλύτερη αεροπορική δύναμη του κόσμου (Γαλλία) να προστατεύει τα σύνορα της Ευρώπης, ώστε να μην πετάει τουρκική μύγα στο Αιγαίο. Θα πρέπει οι Γερμαναράδες που χρησιμοποιούν το στρατό τους μόνο όταν είναι να σφάξουν αθώους, να δηλώσουν παρόντες στον Έβρο και στις βροχονησίδες μας. Να προτατέψουν την ΑΟΖ της Κύπρου. Όχι το Ισραήλ. Η Ευρώπη. Και ναι, τότε θα πούμε ανήκουμε στην Ευρώπη. Έχουμε μια σιγουριά. Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώνουν για την προστασία της χώρας μας. Όμως κάνουν τις κότες γιατί κατά βάθος μας έχουν γραμμένους. Ε, έτσι δε γουστάρουμε. Και τα μονά και τα ζυγά δικά τους δε γίνεται. 

Στο διά ταύτα.

 Η ξεφτίλα έχει και όρια. Στην περίπτωση του Γιώργου βέβαια κανένα. Απτόητος θα επιστρέψει να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Αν το κάνει. Έχω μια εντύπωση ότι δε θα πάμε ούτε σε ψήφο εμπιστοσύνης αύριο. Έτσι λέω. Λέω ξεκάθαρα πως θα ανεξαρτητοποιηθεί ένας ακόμα μέχρι το βράδυ ή αυριο το πρωί και θα είναι δεδομένη η πτώση. Το ερώτημα είναι αν θα πάνε σε εσωκομματικές εκλογές πριν τις εθνικές. Τα στρατόπεδα είναι έτοιμα. Το ένα του Βενιζέλου και το άλλο του Λοβέρδου. Τις λεπτομέρειες θα κρίνει το με ποιους θα συνταχθούν όσοι ελεγχουν τους μηχανισμούς. Βάσω, Ρέππας, Σκανδαλίδης, Χρυσοχοίδης, Σημίτης. Οι Ραγκούσης και Άννα έχουν αποφασίσει. Μένει να δούμε επίσης με ποιους θα συνταχθούν οι μισητοί, ώστε να λετουργήσουν αρνητικά. Πάγκαλος και τα αμερικανάκια. Επίσης η Λούκα θα παίξει ρόλο αν θα διαλέξει Βενιζέλο. Είναι συμπαθής και αξιοπρεπής. 

Κύριοι, σήμερα, αύριο γίνονται όλα. ΠΑΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου