Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Σύστημα 6-3.5-0.5

Δεν ξέρω ακόμα πώς θα αγωνιστούμε το βράδυ γι' αυτό θα σχολιάσω τα δημοσιεύματα τα οποία απ' το πρωί έχουν πληροφορίες για το τρόπο που θα παρατάξει ο "coach" την ομάδα μας κόντρα στην Αργεντινή. Σύμφωνα λοιπόν με όσους καλύπτουν το ρεπορτάζ της Εθνικής από την Αφρική, ο Υπέρτατος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τέσσερα (4!!) center-back!! Δηλαδή μαζί με τα ακραία back σύνολο 6 αμυντικούς, δύο αμυντικά half, ένα δημιουργικό, και έναν επιθετικό τον οποίο όμως συνήθως όταν τον βάζει παίζει ως περιφερειακός!!!!( γιατί ο Σαλπιγγιδης κορυφή επίθεσης έχει να παίξει από το Πάσχα του 1987 σε ένα οικογενειακό διπλό των Σαλπιγγίδιδων! Έτσι λοιπόν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 με υπερηφάνια και εμπιστοσύνη στον εαυτο τους (η οποια πηγάζει και απο τον προπονητη τους που θα χρησιμοποιήσει 6 αμυντικούς) θα αγωνιστούν με μοναδικό σκοπό να σπάσουν τα νευρα όχι μόνο των Ελλήνων αλλά όλων όσοι θέλουν να δουν το βράδυ λίγο Αργεντινη, δεδομένου οτι την ίδια ώρα θα παίζεται το απαίσιο Ν.Κορέα -Νιγηρία. Εκτός από 2-3 τερματα λοιπον τα οποία μπορεί να αργήσουμε να τα δεχτούμε, αλλα μετα το πρώτο ποιος μας πιάνει, θα φάμε και παγκόσμιο βρισίδι και θα μας αξίζει. Γιατί καλά να φας το βρισίδι και να έχεις πετύχει το σκοπό σου. Χαίρεσαι και δε σε νοιάζει (Παναθηναϊκός, Εθνική Ιταλίας, Juventus κτλ.). Αλλα με αυτό που θα γίνει σήμερα θα πάθουμε σοκ.
Ελπίζω λοιπόν να λένε αβάσιμες ηλιθιότητες όλοι οι ρεπόρτερς και να κατέβουμε περίπου όπως ξεκινήσαμε με Νιγηρία (έστω δηλαδή με μια σκούπα) και να δούμε που μας πάει το παιχνίδι, μήπως χρειαστεί να γυρίσουμε και σε 4-3-3. 
Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι παρά μόνο την αξιοπρέπεια μας. Και αυτό θα γίνει μόνο αν δεν παίξουμε ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Πάντως αν παίξουμε με 6 αμυντικούς και φέρουμε χ ή νικήσουμε δεσμεύομαι να κρατήσω το άρθρο αναρτημένο ένα χρόνο και να μην ξαναγράψω για ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντας τον εαυτό μου παντελώς άσχετο και ηλίθιο...



2 σχόλια: