Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σχέδιο Σωτηρίας

Κλείστε τα σύνορα φώναζαν όσοι επλήγησαν από την επέλαση των ξένων κατά τις δεκαετίες του '80 και του '90. Τώρα που φεύγουν από μόνοι τους οι ξένοι γιατί δε βρίσκουν ούτε δουλειά ούτε λαμόγια, το σύνθημα παραμένει το ίδιο.
Κλείστε τα σύνορα! Όχι όμως για τους μετανάστες...
Η μόνη λύση στο ''αδιέξοδο'' της ελληνικής οικονομίας είναι να κλείσουμε τα σύνορα σε ψευτοσωτήρες, τρόικες, λεφτά, στήριξη, ξένα προϊόντα και να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας χωρίς τη βοήθεια κανενός. Οι θυσίες που θα γίνουν δε θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα παρά θα μεγαλώσουν το χρέος και σε 10-20 χρόνια η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη (όπως άλλωστε είναι και το σχέδιο τους) με αποτέλεσμα αφού δε θα μπορούν να εξοικονομήσουν άλλα χρήματα από τον ελληνικό λαό, να αρχίσουν οι ξένοι να εκμεταλλεύονται τον πλούτο μας, όποιος και αν είναι αυτός. Έτσι λοιπόν με περίσσια σιγουριά προτείνω το εξής:
_Συνέχιση του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας για δικό μας όφελος. Είναι βέβαιο ότι γίνονταν σπατάλες και είναι μια καλή αφορμή για περικοπές ανούσιων δαπανών.
_Επιστροφή σε Εθνικό Νόμισμα.
_Χρεοκοπία και αδυναμία πληρωμών με συνέπεια την αποβολή από τις αγορές.
_Τέρμα στην οικονομική στήριξη.
_Τέρμα στις εισαγωγές. Αυτάρκεις με αυτά που παράγουμε μέσα στη χώρα. Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ). ΜΟΝΟ. Αν δημιουργηθεί η ανάγκη για οτιδήποτε, ανεργία υπάρχει να το καλύψει. Όποιος θέλει προϊόντα του εξωτερικού να πηγαίνει να τα προμηθεύεται από εκεί με πλαφόν στην είσοδο ξένων προϊόντων, των οποίων η μεταπώληση θα απαγορεύεται στο εσωτερικό της χώρας.
_Οικουμενική κυβέρνηση 8ετιας με ετήσια εναλλαγή προεδρευόντων.
_Κατάργηση ή πώληση όλων των ζημιογόνων κρατικών εταιριών. Όποιος επιθυμεί τη λειτουργία του ΟΣΕ και άλλων ομοίων εταιριών να τις αγοράσει και να ζημιώνεται ο ίδιος.
_Εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της Ελλάδας τον οποίο δε μας αφήνουν να εκμεταλλευτούμε μόνοι μας.
_Σεβασμός για τη χώρα από όλους.

Νομίζω πως ο Έλληνας είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την πατρίδα του και μόνο, όπως κάνει κατά καιρούς στη μακρόχρονη ιστορία του. Για κανέναν άλλον. Προτείνω λοιπόν, στη γενέτειρα της δημοκρατίας να διενεργηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με επίκεντρο αυτήν την πολιτική. Είμαι βέβαιος για το αποτέλεσμα.
Στο κάτω κάτω αν όλοι πιστεύουμε ότι ό,τι ακούμε δεν είναι παρά συνωμοσίες για την εξαθλίωση της χώρας, ποιος καλύτερος τρόπος απ'το να κάνουμε αυτό που δεν υπολόγιζαν. Αυτό που θα τους ανέτρεπε όλα τους τα σχέδια. Για το καλό το δικό μας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου