Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Mimi - "Nsquared Live στο Φεστιβάλ Λαδωνίδα - Cinnamon"


10ο festival Λαδωνίδα – Cinnamon
27 – 28 – 29 Ιουλίου 2012 (Π.Σ.Κ.)


Για 10η συνεχόμενη χρονιά δίνει το παρόν το festival στη λίμνη του Λάδωνα. Σ’ ένα καταπράσινο τοπίο που διακόπτεται από το γαλάζιο του νερού, μακριά από την εκκωφαντική και παράτονη οικιστική επέμβαση του ανθρώπου, μ’ ένα και μοναδικό, απόλυτα εναρμονισμένο κτίσμα, δίπλα στις όχθες της λίμνης, νέοι αλλά και πιο έμπειροι μουσικοί δένουν τις νότες τους με τον απόηχο της μουσικής του Απόλλωνα που κάποτε πολιορκούσε την κόρη του Λάδωνα, Δάφνη στις όχθες του ποταμού. Το festival διοργανώνεται από την Κανέλα με πολύ αγάπη για τη μουσική και με την πρόθεση να δίνεται βήμα σε νέους μουσικούς που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους και χώρος αναπόλησης και επιστροφής στους πιο έμπειρους. Μέσα στα 10 αυτά χρόνια πολλοί νέοι πειραματίστηκαν αλλά και οραματίστηκαν σ’ αυτό το απείρου ομορφιάς τοπίο. Φέτος για άλλη μια χρονιά καλούμε τους λάτρεις της φύσης, της μουσικής και του ελεύθερου camping, να συμμετέχουν με την παρουσία τους.
Την Παρασκευή ξεκινάνε οι μουσικές περιπλανήσεις με την εξαιρετική νεαρή φωνή της Κων/να Τσούκαλη σε ήχους soul και blues και είναι σίγουρο ότι μια μέρα θα λέμε με περηφάνια την άκουσα στη Λαδωνίδα. Την συνοδεύει στο πιάνο η κυρία Αμαλία Γούλα, δασκάλα της και μέντορας της. Ακολουθούν οι φουριόζοι ¨πιτσιρικάδες¨ Crashed NOTES (www.facebook.com/pages/Crashed-NOTES) σε ελληνικό και ξένο rock ρεπερτόριο. Έπονται οι Liquid Lake, ντόπιοι, ερασιτέχνες αλλά παθιασμένοι με τον τόπο και τη μουσική, με rock δημιουργίες για κιθάρα, ντραμς και φωνή. Τη βραδιά θα κλείσει ο ¨γερόλυκος¨ του rock Νick Lagkas μέλος των Gravel και αργότερα των Rockfeller που θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του κάτω από τον καθάριο έναστρο ουρανό.
Το Σάββατο αναμένεται πιο επεισοδιακό αλλά και απρόβλεπτο με τους The big breast theory blues band (www.facebook.com/TBBTBLUESBAND) να ανοίγουν τη βραδιά με ήχους blues όπως δηλώνει και τ’ όνομα τους ενώ στη συνέχεια οι Συνωμότες του Ήχου (www.facebook.com/giannhs.ianart) θα μας θυμίσουν το στίχο του Άσημου σε μια συνωμοσία rock ήχων. Τη βραδιά θ’ απογειώσουν οι Nsquared (www.nsquaredteam.com) με τους Νίκο Κοριατόπουλο & Νίκο Πουλή στα decks μαζί με τον Χρήστο Πολύδωρο στο σαξόφωνο σε Deep House ήχους για μια ατελείωτα απολαυστική dance night.
Σε διαφορετικό ύφος αλλά απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα του festival η Κυριακή έχει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με την νεαρή Κων/να να αποδίδει έντεχνους ήχους και τη ρεμπέτικη κομπανία με τους Τσαβατόπουλο στο μπουζούκι και τραγούδι, Σενίχ στο βιολί και Πουλή στην κιθάρα και τραγούδι ν’ αποδίδουν γνώριμες μελωδίες και όχι μόνο.
Πάρτε τη σκηνή σας, το μαγιό σας και την καλή σας διάθεση και ελάτε ν’ απολαύσετε ένα ‘παραλαδώνιο’ τριήμερο γεμάτο μουσική. Η Κανέλα (η κυρά της λίμνης) θα φροντίσει εκτός από τ’ αυτιά σας να ευφρανθούν και τα μάτια σας με τους πίνακες της. Αλλά και το στομάχι σας δε θα μείνει παραπονούμενο.
Είσοδος ελεύθερη και όσοι πιστοί προσέλθετε! 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.facebook.com/events/205247579603697/ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου