Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ανάπτυξη ή χάος και θα είναι πια συνειδητή επιλογή

Κύριοι μας φτάσατε στο απροχώρητο και ακόμα δεν έχετε καταλάβει το γιατί. Μας εξεφτελίσατε, μας πήρατε όλες τις οικονομίες μας χωρίς αποτέλεσμα, μας εξαθλιώσατε και αναρωτιέστε γιατί δεν πήρατε πάνω από 20%! Είστε ηλίθιοι και επικίνδυνοι. Άχρηστοι και τεμπέληδες. Ο λαός δε ζητάει να του ρίξετε λεφτά από τον ουρανό. Ζητάει φως στο τούνελ. Ζητάει ανάπτυξη. ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Αν είστε άσχετοι και ανίκανοι να την προσφέρετε και νομίζετε ότι δημιουργείτε πλεόνασμα με φόρους, δε γνωρίζετε όχι μόνο οικονομία αλλα δεν έχετε και κοινή λογική. Κοροιδεύετε ασύστωλα. Δεν έχετε ίχνος ντροπής και ακόμα και στο παραπέντε δείχνετε την αδιαφορία σας για το καλό του τόπου και το ενδιαφέρον σας για τα ρουσφετολογικά, μικρά, κόμματά σας. Κύριοι τα λεφτά μάς τελείωσαν. Τα πήρατε όλα, τα φάγατε, τα δώσατε, τα σκορπίσατε. Τώρα πρέπει να βρείτε άλλη λύση. Πρέπει να μιλήσετε συγκεκριμένα. Όποιος ζητήσει ψήφο σε ένα μήνα, όποιος τολμήσει να το κάνει πρέπει να μας αποδείξει ότι μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Ζητώ εδώ και τώρα την δέσμευση για εφαρμογή των 20 παρακάτω σημείων αλλά και την προσκόμιση της καθ'όλα απαραίτητης έγκρισης των εταίρων δανειστών  (δε μου αρκεί ο λόγος σας κύριοι) για τα εξής:

1.  Μείωση του ΦΠΑ σε όλες τις βαθμίδες.
2.  Μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων.
3. Κατάργηση των έκτακτων εισφορών των επιχειρήσεων και του τέλους ακίνητης περιουσίας.
4.  Άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.
5. Απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις των δημοσίων υπαλλήλων που κατέχουν τόσα χρόνια τις γνωστες θέσεις φαντάσματα και δεν πατούν ποτέ στη δουλειά τους. Τους ξέρετε αλήτες. 
6. Απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις των δημοσίων υπαλλήλων που κατέχουν τόσα χρόνια παρανόμως δυο και τρεις θέσεις με αποσπάσεις και τα γνωστά κόλπα.
7. Ακυρώσεις δια παντός των πλαστών συντάξεων αναπηρίας. Στο δρόμο να μείνουν οι απατεώνες.
8.  Απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις όσον συνέβαλλαν εν γνώσει τους στο 5, 6, 7.
9. Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Όχι ξεπούλημα. Μεθοδική αξιοποίηση.
10.Φραγή στις νέες προσλήψεις στο δημόσιο για 10 χρόνια ώστε να μειωθεί σταδιακά ο δημόσιος τομέας.
11. Γραφειοκρατική διευκόλυνση για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων.
12. Σταθερό φορολογικό πλαίσιο εικοσαετίας σε νομικά και φυσικά πρόσωπα.
13. Σταθερό νομοθετικό πλαίσιο εικοσαετίας για φυσικά και νομικά πρόσωπα.
14. Απαίτηση για μείωση του επιτοκίου του δανεισμού.
15. Απαίτηση προς την ΕΕ για συμβολή στην αμυνα της χώρας και μείωση των δαπανών εξοπλισμού.
16. Επιβολή μείωσης τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης πέραν της μείωσης του ΦΠΑ. Η βενζίνη είναι είδος πρώτης ανάγκης δεν είναι μόνο το ψωμί και το γάλα. Ξυπνήστε.
17. Εξεύρεση κονδυλίων που σχετίζονται με την επιχορήγηση νέων επιχειρήσεων και εκτός της ευρωπαικής ένωσης.
18. Αποκρατικοποιήσεις ή κατάργηση των ζημιογόνων δημόσιων οργανισμών. ΤΩΡΑ. Ένα κρατικό κανάλι είναι αρκετό. Και μπορεί να εκπέμπει από το Περιστέρι και όχι από ένα ακίνητο εκατομμυρίων. Προκαλείτε.
19. Μείωση δραματική του αριθμού των βουλευτών και τους κόστους συντήρησής τους.
20. Άνοιγμα των επαγγελμάτων. Πόσο δύσκολο σας είναι;

Αλλιώς κύριοι θα επιλέξουμε σε ένα μήνα χάος χειρότερο από αυτό που φαντάζεστε. Δεν υπόσχεστε πια αόριστα. Δεν υπόσχεστε πια ούτε συγκεκριμένα. Τώρα ΜΟΝΟ τα έργα σας μετρούν. Τα αυτονόητα. Έχετε ένα μήνα καιρό.

ΥΓ. Και δε μιλάω για ουτοπικές εξορύξεις ορυκτού πλούτου και φανφαρολογίες που μόνο σε πόλεμο θα οδηγήσουν τη χώρα. Δε θα σωθούμε πάλι με λεφτά από τον ουρανό και τα εύκολα επιχειρήματα. Δε γίνονται αυτά. Για την ανάπτυξη χρειάζεται δουλειά.



2 σχόλια:

  1. Aν βρεθεί κάποιο κόμμα που θα κοστολογήσει, θα πάρει έγκριση απο τους δανειστές και θα δώσει αυτές τις δεσμεύσεις, θα πάρει 50% τουλάχιστον. Επίσης θα κάνω την ευχή να βρεθεί κάποιος με...... αρ@@δ@α να εφαρμόσει τέτοιο πρόγραμμα γιατί δεν τον βλέπω στους πολιτικούς μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τοποθέτησή σας είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Επικροτώ και αναδημοσιεύω
    http://wp.me/p2ovPg-91

    ΑπάντησηΔιαγραφή