Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Βενζιν-ΑΔΙΚΟ: Γιατί μας δουλεύουν μαμά;

Πτώση ρεκόρ για το αργό πετρέλαιο λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης...Δηλαδή εδώ που δεν έχει πέσει ακόμα ούτε cent σημαίνει ότι πάμε καλά. Αγοράζουν οι εταιρείες πολύ φθηνότερα αλλά μας το πωλούν το ίδιο ή ακριβότερο! Και δε μιλάει κανείς. Δημοσιογράφοι απόντες. Ασχολούνται με τα παιδιά της κυβέρνησης του ταξιτζήδες και με τον καύσωνα! Είναι να τρελαίνεσαι. Η βενζίνη είναι στο 1.70 αν πιάσεις την καλή ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 1.30 και χωρίς τους πρόσθετους φόρους της δικής μας κυβέρνησης στο 1 ευρώ. Αλλά όχι. Να μην πας πουθενά.

από CAPITAL.GR

"Κάτω και από τα 84 δολάρια το βαρέλι υποχωρούν την Παρασκευή οι τιμές του αργού, προς νέα χαμηλά 12μήνου, καθώς ο φόβος για «επιστροφή» της αμερικανικής οικονομίας σε ύφεση εντείνεται.
Αυτή τη στιγμή, το προθεσμιακό συμβόλαιο του αργού στο ΝΥΜΕΧ διαπραγματεύεται στα 83,60 δολάρια το βαρέλι, με απώλειες 3,03 δολαρίων ή 3,9%.Με αφορμή τη χθεσινή κατακόρυφη πτώση στη Wall Street και τις σημερινές σοβαρές απώλειες στα χρηματιστήρια της Ασίας, αλλά και την εικόνα που επικρατεί στις αγορές εμπορευμάτων, ξένοι αναλυτές κάνουν λόγο για στοιχεία πανικού στη συμπεριφορά των επενδυτών, και για τάση γενικευμένων ρευστοποιήσεων καθώς σε απώλειες υποχρεώνονται όλα σχεδόν τα εμπορεύματα. [...]"


Πηγή:www.capital.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου