Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τώρα την πάτησε...

Σίγουρα στη συνομιλία του George με το Σαμαρά δεν υπήρχε μεταφραστής. Έγινε στα Αγγλικά. Το θέμα όμως είναι ότι ο Σαμαράς ναι μεν ξέρει αγγλικά αλλά έχει βρεττανική προφορά. Κι έτσι άλλα του έλεγε και άλλα καταλάβαινε. Επειδή όμως ο George έχει και iPad2 κατέγραψε τη συνόμιλια και όταν τη διάβασε στον αδερφό του τις έφαγε κι από πάνω. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Του είπαν να κάνει ανασχηματισμό! Ναι, αυτό έφταιγε! Τώρα θα ξαναδούμε τον Πρωτόπαππα υπουργό και το Βενιζέλο, αντί του Παγκαλου, αντιπρόεδρο. Σωθήκαμε. 
Οι εκλογές είναι βέβαιες. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα γίνονταν μες στο καλοκαίρι αλλά απ' ό,τι φαίνεται πάει για φθινόπωρο. Αλλά ας κρατάμε και μια πισινή μη γίνει το έλα να δεις  και πάμε μαυρισμένοι και ηλιοκαμμένοι για κανένα δημοψήφισμα. Θα δούμε. Όλα τώρα γίνονται.

Υ.Γ. Γιατί πήγε στον Παπούλια οεο;



1 σχόλιο:

  1. Να κάνουμε δημοψήφισμα για το ποιούς θέλουμε στην κυβέρνηση. Εγώ θα πρότεινα την αριστερή πρωτοβουλία του Πασόκ. Ξέρεις, αυτούς που κάθε Ιούνιο γεμίζουν τα Εξάρχεια με την φάτσα του Ανδρέα. Πρέπει να είναι και γαμώ τα παιδιά.

    Ps. Ανάρτηση 9.02 το πρωί?Και μετά λες για μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή