Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τσάι με Κανέλλη

Από τότε που ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών, αυτό το άμοιρο ΚΚΕ έχει πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά! Μα να κατεβαίνουν στους δρόμους τόσοι άνθρωποι με τόσο παλμό χωρίς την αιγίδα του ΚΚΕ; Και κάθε μέρα; Ντροπή. Κάτι άλλο θα κρύβεται...Βρε ΟΥΣΤ. Ύστερα από την πρώτη συγκέντρωση με τους 30.000 ανθρώπους, η Κανέλλη το επόμενο πρωί αντί να τους επικροτήσει, ήταν επιφυλακτική για το αν θα οδηγήσει κάπου όλο αυτό επειδή είναι ακέφαλο και ανεξάρτητο! Άκουσον άκουσον. Το ΚΚΕ κατακρίνει διαδηλώσεις! Το αποτέλεσμα; Τις έφαγε και η Κανέλλη. Να περάσει ο επόμενος.

Το ΚΚΕ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα όπου πλήττονται βαθύτατα τα συμφέροντα των εργαζομένων διατηρεί τα ποσοστά που έχει εδώ και 20 χρόνια. Ίσως και χαμηλότερα! Γιατί; Γιατί δεν εκφράζει κανέναν. Γιατί αερολογεί. Γιατί δεν έχει συγκεκριμένες προτάσεις. Γιατί ακόμα μιλάει με ορολογίες του '70. Γιατί όσοι το εκπροσωπούν είναι ή απλώς  ταλαίπωροι ή ψευτοσωτήρες που δήθεν κώπτονται για το λαό ενώ θα προτιμούσαν να είναι υπουργοί στο ΠΑΣΟΚ (τύπου Δαμανάκη). Όσο λοιπόν θα ακολουθεί αυτή τη γελοία τακτική, θα μαζευονται στις συγκεντρώσεις του 800 άτομα με μαύρες σημαίες. Και πολλά είναι. Και μαγκιές της ΔΕΝΟΠ που πήγαν να καρπωθούν τη συγκέντρωση για τα εσωτερικά τους είδατε που κατέληξε. Τέρμα το καπέλωμα. Τέρμα η εκμετάλλευση. 

Υ.Γ. Φανταστείτε τους βουλευτές του ΚΚΕ να μην μπορούν να κατέβουν σε συγκεντρώσεις επειδή θα τις τρώνε από τον κόσμο! Δε θα έχουν τι να κάνουν. Θα πλήξουν οι καημένοι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου